Interviews

Om hun ervaringen te delen gaan wij graag in gesprek met zowel experts op het gebied van aandelen, crypto en.of trading. Hoe zijn zij begonnen, welke fouten hebben zij gemaakt en welke tips hebben ze voor beginners.
Daarnaast spreken we ook juist graag de huis, tuin en keuken belegger. Wat hebben zij geleerd en wat kunnen zij meegeven aan beginners?

Interviews met experts

Stefan-Kneppers

Stefan Kneppers
Expert aandelen

Stefan is de oprichten en eigenaar van Syndicaet en hij heeft zes jaar beleggingservaring. Hij handelt in aandelen volgens zijn eigen strategie, die hij ook heeft beschreven in zijn boek ‘Trendtrading – Een winnende strategie’. Door middel van zijn boek en coaching hoopt hij anderen betere beleggers te maken. 

Daan Stevens

Daan Stevens
Expert trading

Daan Stevens heeft in 2019 samen met Enzo Konst FXminds opgericht. In eerste instantie waren zij vooral bezig om mensen te leren handelen op de Forex markt, maar dit is inmiddels uitgebreid met crypto en aandelen. Inmiddels bestaat FXminds naast Daan en Enzo ook uit Niels Jonker en Sander Krol.

JeanPaul-van-Oudheusden

Jean-Paul van Oudheusden
Expert aandelen

Wij spraken met Jean-Paul van Oudheusden van Markets Are Everywhere. Dit is een platform voor beleggerseducatie dat werd opgericht door Jean-Paul in april 2020.
Markets Are Everywhere is ook erg actief op YouTube, waar zij meerdere keren per week nieuwe video’s delen.

Interview-Levi-Haegebaert

Levi Haegebaert
Expert crypto

Wij spraken met Levi Haegebaert van Start2Bitcoin, de grootste bitcoincommunity in België.

Daarbij is Levi auteur van het boek ‘Bitcoin voor beginners‘. Daarnaast heeft hij de Bitcoin Masterclass ontwikkeld om mensen wegwijs te maken in de wereld van Bitcoin.

Interviews particuliere beleggers

Belegger-Henk

Henk
Belegger in aandelen

Onder andere binnen de Moneytalks community van Madelon Vos is Henk een bekende en enthousiasteling in het beurskanaal.

Henk draait al even mee in de wereld van beleggen, dus kan hij er veel over vertellen. Hoe lang hij al meedraait en waarom hij belegt?

Ask-me-bitcoin

Lisa
Crypto investeerder

We hebben Lisa bereid gevonden om haar ervaringen te delen. Lisa is 32 jaar, is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze is nog niet bezig met aandelen, maar is wel al een tijd bezig met crypto.

Ze doet dit voornamelijk door te HODL-en voor een langere termijn. Hoe ze dit precies doet? Lees dan verder!

Rosanne Boxum

Rosanne
Belegger in aandelen

Wij spraken met Rosanne Boxum, die als zich als ondernemer ook bezig houdt met beleggen. Dit doet ze onder andere om haar pensioen te bekostigen en/of een tweede huis te kunnen kopen. Benieuwd hoe zij zich naast haar werk als business coach bezig houdt met beleggen?

Jurgen Claessens

Jurgen Claassens
Crypto investeerder

Wij spraken niet zo maar met een belegger in crypto, maar wij spraken met Jurgen Claassens, Managing Director bij AllesOverCrypto . Hij is daarnaast ook een Digital Nomad. Zijn werk doet hij locatie onafhankelijk in zijn camper, waardoor hij veel van de wereld ziet

Scroll naar boven