Discord kanalen

Wat is Discord?

Discord is een tool waarmee je kunt chatten, schermen kunt delen en ook videogesprekken kunt voeren. Het is gratis te gebruiken in een browser of je kunt het als programma installeren voor zowel Windows, Mac, Linux, IOS en Android.

Het wordt veel gebruikt door gamers, maar ook voor pubquizzen bijvoorbeeld. Hieronder vind je een kort filmpje wat Discord uitlegt.

Click here to display content from YouTube

Er zijn daarnaast veel groepen en community’s over verschillende onderwerpen. Hieronder zal ik een aantal Discords plaatsen die interessant kunnen zijn. Weet u een Discord die interessant kan zijn, maar staat hij er nog niet tussen? Stuur alsjeblieft een bericht via het contactformulier, dan zetten we de link erbij. Naar mate de site groeit zal ik ook proberen om een paar Discords van een review te voorzien.

Hieronder maak ik een onderscheid tussen Discords over Beleggen, over Crypto en over beide onderwerpen. Het kan zijn dat een Discord ook nog zaken behandeld als vastgoed, of slechts een heel klein deel over crypto of juist beleggen. De indeling is naar mijn mening. Een aantal Discords kun je via een uitnodigingslink bereiken een aantal moet je je eerst aanmelden via de website.

Let op, de Directlinks zorgen ervoor dat je direct in de Discord komt (mits Discord geïnstalleerd), een aantal andere linkjes zal je sturen naar de website van de groep erachter. Dit verschilt per aanbieder.

Discords

Naam Aandelen Crypto Gratis gedeelte? Betaald Link Discord Betaalpagina Kortingscode
Moneytalks Ja Ja Nee Ja, € 379,95 per jaar na proefperiode nvt, wordt verstrekt na aanschaf. "nieuwinbeleggen" voor 10% korting
WhatsNext Beperkt Ja Ja Ja, de eerste 14 dagen € 1,-. Daarna vanaf € 49,- per maand https://discord.gg/ZAw34MK4KY
AllesOverCrypto Money Mastery Beperkt Ja Ja, beperkt Ja, € 97,- per maand https://discord.gg/UexV4mS8yN
In de bovenste 3 Discord ben ik zelf actief in de betaalde omgevingen. Over de Discords die onder dit bericht staan heb ik zelf geen ervaring met de betaalde omgeving. Later zal ik nog reviews of blogs wijden aan de 3 betaalde Discords.
Cryptonite Nee Ja Ja Ja, € 497,- per jaar of € 47 per maand https://discord.gg/MBcTNfffxK
Doopiecash Beperkt Ja Ja Ja, € 990,- per jaar https://discord.gg/2fdbVxG
Financial Hub Ja Ja Ja Nee, gratis sinds 01-04-2023 https://discord.gg/4rYyqv3SFK
Langzaamrijker Ja Ja Ja Niet bekend https://discord.gg/EeWY6TvjEM

Een kleine toelichting op de tabel hierboven.

Ik heb zo veel mogelijk geprobeerd aan te geven of er crypto en/of aandelen worden besproken in de Discord in kwestie.
Bij het gratis gedeelte heb ik aangeven of (een deel van) de Discord gratis is te zien. Als er Nee staat bij gratis en ja bij betaald is de Discord alleen te zien bij een abonnement. Wanneer de Discord bij zowel Gratis als betaald een Ja heeft betekent dat er een gratis gedeelte van de Discord is en bij afsluiten van de betaalde variant krijg je extra kanalen beschikbaar. Je hoeft echter maar  lid te zijn van 1 Discord hiervoor.

 • Discord kanalen beleggen
 • Discord beleggen
 • Discord Moneytalks
 • Discord Madelon Vos
 • Discord kanalen crypto
 • Discord crypto
 • Discord WhatsNext Community
 • Discord Allesovercrypto
 • Discord Doopiecash
 • Discord kanalen traden
 • Discord traden
 • Discord kanalen trading
 • Discord trading
Scroll naar boven