Support ons in onze doelstellingen en groei

Steun & Support links:

Haalt u nuttige informatie van deze website en wilt u ons steunen? Via onderstaande link kunt u eventueel een donatie doen via Paypal.
Wilt u liever via iDeal een donatie doen? Dat kan uiteraard ook via deze link.

Ook door u aan te melden via onze supportlinks voor exchanges zoals Bitvavo, DeGiro of BuxZero ondersteunt u ons kanaal!

Uiteraard zullen wij onze content gratis blijven aanbieden, alleen willen wij een mogelijkheid bieden om een donatie te kunnen doen.

ideal-logo

Transparantie

Ook over onze opbrengsten willen wij transparant zijn. De eerste inkomsten zullen gebruikt worden om onze kosten van bijvoorbeeld de webhosting te kunnen betalen.
Mochten de inkomsten deze kosten overstijgen dan zullen wij allereerst kijken hoe wij meer waarde aan de website kunnen toevoegen.

Wij denken dan bijvoorbeeld aan:

  • De aanschaf van een cursus om hier een inhoudelijke review over te schrijven. Wij hopen dat een aantal aanbieders ons voor een interessante prijs toegang kunnen geven tot hun cursus. Zo verschaffen zij onder een breder publiek meer inzicht in hun training en creĆ«ren ze meer naamsbekendheid voor henzelf.
  • De aanschaf van boeken. Wij zullen ook een aantal boeken uitlichten die handig zijn voor beginnende beleggers om te lezen. Hier willen we ook regelmatig een review over schrijven.
  • Wanneer we verder groeien willen we ook gebruik maken van anderen om ons te helpen met content en hen ook een vergoeding kunnen geven.
Scroll naar boven