Reviews over onder andere boeken, discords, cursussen en podcasts

Madelon Vos Cursus

Review Madelon Vos - gratis cursus Crypto & Trading

Madelon Vos is een bekende naam in de wereld van beleggen en crypto. Toen ik de kans kreeg om een review te schrijven over haar cursus Crypto & Trading, was ik dan ook meteen enthousiast. Deze markt is voor mij namelijk nog redelijk onbekend, maar ik wilde er graag meer over leren. Het werd dus hoog tijd.

Review van de FXMinds Trading podcast


Ik ga deze review eens anders doen. Geen cursus, geen boek en geen Discord. Dit keer heb ik me eens gewaagd aan een podcast. De podcast in kwestie is gemaakt door FXminds. Het team van FXminds bestaat uit Enzo, Daan, Sander en Niels. Zij hebben de FXminds Academy opgericht, waar zij onder andere Forex handel en passief inkomen behandelen in video’s en een aantal modules in tekst. Ook komt er elke donderdag een nieuwe podcast online met diverse onderwerpen aangaande Trading.

Review van de Bitcoin Masterclass van Start2Bitcoin


Nadat we eerder al een interview hebben gehouden met Levi Haegebaert, gaan we nu zijn Bitcoin Masterclass eens aan een review onderwerpen. Zoals ook in het interview is te lezen, is Levi oprichter van de grootste bitcoincommunity van België. Hij is daarnaast schrijver van het boek “Bitcoin voor beginners” . Voor meer informatie over Levi raden we zeker aan om het interview te lezen.

Scroll naar boven