Tools die ik zelf gebruik

Tools voor beleggen

ING Zelf beleggen op de beurs

Bij de ING maak ik gebruik van “Zelf beleggen op de beurs” voor het lange termijn beleggen in aandelen en ETF’s.
ETF’s kun je altijd zonder transactiekosten aankopen bij de ING. 
Ze hebben een minder groot aanbod dan DeGiro, maar zelf heb ik meer vertrouwen in een bank voor de lange termijn. Je kunt je eenvoudig aanmelden om zelf te gaan beleggen bij de ING. De kosten van de ING zijn anders opgebouwd dan bij DeGiro, maar voor mijn situatie past dit beter.

DeGiro

DeGiro gebruik ik voornamelijk voor het traden van aandelen, dus voor de korte termijn. Zeker voor Amerikaanse aandelen heb je meer keuze bij DeGiro en de kosten voor Amerikaanse aandelen zijn hier lager dan bij de ING.

Tools op het gebied van crypto

Binance

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Bitvavo

Een Nederlandse Crypto Exchange die heel toegankelijk en waar je makkelijk crypto kunt kopen. Voor licht ervaren gebruikers heb je ook een geavanceerd gedeelte.

Je kunt geld storten met Ideal en ook uit betalen naar je bankrekening gaat eenvoudig en binnen één werkdag. Dit is mijn aanbevolen platform als je wilt beginnen met crypto.
De minimale transactiegrootte is € 5,- en als je je aanmeldt via bovenstaande link betaal je geen transactiekosten (max 0,25%) in je eerste week tot een maximaal aankoop bedrag van € 1.000,-. Door aan te melden via deze link help je ons ook!

Kucoin

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Scroll naar boven